Berta Sándor

Az év végéig jöhet az AirPods 3

A megjelenési időpont egyre valószínűbbnek tűnik.

A DigiTimes tajvani IT-portál már április végén arról számolt be, hogy az év végén érkezhet az Apple vezeték nélküli fülhallgatójának legújabb változata, amely elsősorban a zajszűrő funkciójával tűnik majd ki a többi termék közül. Ezt az információt most megerősítette Daniel Ives, a Wedbush cég elemzője is. Az új AirPods 3 elsősorban a módosított dizájnban és a vízálló készülékházban fog különbözni a két korábbi modelltől, s Ives értesülései alapján várhatóan karácsony előtt jelenik majd meg. Mindez alátámasztja az elmúlt egy év során kiszivárgott értesüléseket.

Az AirPods-ütemtervről először Mark Gurman számolt be. Ő tavaly februárban azt írta, hogy az Apple Hey Siri-támogatással rendelkező modellen dolgozik. Az AirPods 2 nevű készüléket végül márciusban mutatta be az Apple. Ezt követően 2018 júniusában arról tudósított, hogy a társaság vízálló házzal és zajszűréssel rendelkező verziót is fejleszt.

Áprilisban pedig Ming-Chi Kuo elemző beszélt két új AirPods-modellről, amelyek sorozatgyártása az idei esztendő utolsó és a 2020 első negyedéve között kezdődhet el. Az új eszközöket új dizájn és a korábbiaknál magasabb ár fogja jellemezni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!