Gyurkity Péter

LCD-kijelzővel jön a Galaxy P30 és P30+

A Samsung két új telefonjáról már csordogálnak a fontosabb részletek.

Az elmúlt hetekben már többször hallottunk bizonyos pletykákat a Samsung állítólagos új sorozatáról, amely idén mutatkozna be a nagyközönség előtt. Ezt a napokban egyszerre több hír követte, amelynek révén már alakulóban van a hardveres specifikáció, ebből pedig néhány érdekesség is kiderült.

Leginkább külső forrásokra vagyunk kénytelenek támaszkodni, hiszen a dél-koreai gyártó várhatóan október közepén rántja majd csak le a leplet az új jövevényekről, így a most felsorolt információmorzsákat érdemes kellő óvatossággal kezelni. Érdekes módon a két új telefon LCD-kijelzővel jelenne meg, ami azért jelent meglepetést, mert a Samsung az elmúlt években kifejezetten az AMOLED-platformra koncentrált. Ez mindenesetre nem jelenti az Infinity Display és a 18:9-es képarány elvetését, ez állítólag megmaradna a most bemutatkozó páros esetében is, miközben más beszámolók szerint az SM-G6200 típus (vagyis a P30) egy 64 vagy 128 GB-os belső tárolót, valamint 4 vagy 6 GB memóriát nyújtana majd a felhasználóknak.

A kiszivárogtatásokban a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó alkalmazása is felmerült, amennyiben pedig ez megvalósult, ez lenne a Samsung első ilyen megoldása. Ezt mások nem sokkal később cáfolták, így a kép még nem teljesen tiszta, az azonban szinte biztosra vehető, hogy a P30+ fizikai méretét tekintve nagyobb lesz, a telefonok pedig legalább 4 eltérő színben (fekete, kék, rózsaszín, vörös) lesznek elérhetők a piacon. Valószínűnek tűnik, hogy a gyártó az ázsiai régióra koncentrálna ezzel a sorozattal, de erről még szintén nincs biztos információnk.

A Samsung október 11-én kerít sort egy újabb rendezvényre, várhatóan itt mutatják majd be a két új okostelefont.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Ez valami pici rést akar majd betölteni az A széria teteje és az S között?