Gyurkity Péter

Öt telefonnal készül a Samsung Európában

Ezek között többnyire szerényebb megoldások kapnak helyet. A Galaxy A és J sorozatot is frissítik.

A Samsung esetében már évekkel ezelőtt megszokhattuk, hogy a cég számos eltérő készüléket dob piacra, nem sok teret hagyva a riválisoknak. Most ismét egyszerre több változatról futott be hír, ezek szerint a gyártó hamarosan Európában is frissíteni fogja kínálatát.

A külső értesülés alapján arra számíthatunk, hogy a Galaxy A9 új változata érkezik majd meg elsőként, amely Kínában már jelenleg is elérhető, ott azonban az iPhone X-ra hajazó külsővel dobták ezt piacra. Európában ez nem így lesz, ugyanis maradnak a saját dizájn főbb jellemzőinél, ami pedig a hivatalos nevet illeti, itt jó eséllyel a Galaxy A9 (2019) névre esik majd a választás, amit többek között az is alátámasztani látszik, hogy a Samsung nem is olyan rég védette le a Galaxy A90 elnevezést. A pontos hardvert sajnos még nem ismerjük, bár ez talán nem fog nagyon különbözni a már említett, Kínában most is kapható változatétól.

A dél-koreai gyártó ezzel egy időben a Galaxy J-sorozatot is frissítené kontinensünkön, mégpedig egyszerre 3, egymástól némileg eltérő okostelefonnal. Ezek közül a Galaxy J6 Prime típust emelik ki, amely a Snapdragon 430 chipet, 3 GB memóriát, valamint az Android 8.1 Oreo szoftvert kapná meg – ez valószínűleg belátható időn belül az Android P verzióra frissül majd. Emellett számíthatunk a Galaxy J4 Core és a Galaxy J4 Prime piacra dobására is, ezek nyilván még szerényebb, immár kifejezetten belépő szintű hardverrel és az ennek megfelelő szoftverrel jelennének meg a régióban.

Arról korábban mi is írtunk, hogy a Samsung is készül a saját Android Go okostelefon bemutatására. Ez állítólag a Galaxy J2 Core nevet kapta meg, ám itt fontos eltérés lesz, hogy megtartanák a saját kezelőfelületet – a hivatalos megjelenésre Európában a fent említett 4 változattal együtt kerülne sor, valamikor a közeljövőben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!