Gyurkity Péter

Kelet-Európában jön a Galaxy J6+

A Samsung több változtatással, a szomszédunkban dobja piacra a telefont.

A dél-koreai gyártó szép ütemben bővíti ki a Galaxy J-sorozatot, itt már több idei változatot is láthattunk, május végén például a Galaxy J6 és J4 bemutatkozásáról számolhattunk be. Most egy újabb típus van érkezőben, amely szomszédunkban rajtolhat el.

Külső forrás adta hírül, hogy érkezőben van a Galaxy J6+, amely több változtatással jelenik majd meg a piacon. Ezek egyike a Snapdragon 450 chip megjelenése, hiszen az eredeti példány még az Exynos 7870 processzorral bukkant fel, vagyis a teljesítmény jó eséllyel jelentős mértékben módosulni fog. A kijelző marad a korábban látott 5,6 hüvelykes Super AMOLED-panel, a felbontás ugyanúgy HD+ lesz, a hátoldalon viszont egy iker-kamerát helyeznének el, az üzemidőt pedig egy jóval nagyobb, ezúttal kereken 4000 mAh-s akkumulátor biztosítaná, ami mindenképpen jó hír a felhasználóknak, hiszen korábban itt egy 3000 mAh-s példánnyal kellett beérniük.

Arról még nincs információ, hogy a memória és a belső tároló kapacitása miként alakulna, ez azonban korábban 3 és 4 GB, illetve 32 és 64 GB volt, ettől pedig valószínűleg nem fognak komolyan eltérni. Megmaradt a microSD-bővítés lehetősége, mint ahogy elérhető lesz az NFC, az ujjlenyomat-olvasó, valamint a megszokott szenzorok támogatása, míg a szoftveres oldalon továbbra is az Android Oreo fut majd, hiszen ennél frissebb verzió még nem jelent meg (legalábbis nem végleges változatban). A cég a hírek szerint a Független Államok Közösségében, valamint Szerbiában rajtoltatná el a készüléket, de nyilván további európai piacok is megkapják azt, valamikor a közeljövőben.

Ami a pontos megjelenési dátumot és a várható hivatalos árat illeti, ezt még szintén nem ismerjük, de valószínűleg nem kell már sokáig várni a rajtra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!