Spencer

Parancsol egy ötletet? Öt dollár lesz!

Mennyi jó ötlet vész kárba a világon? Hány ötlet kallódik el? Nem is beszélve arról, hogy mások még pénzt is kapnak találmányaikért. Miért pont Ön maradna ki az üzletből?

Akinek van egy jó ötlete, és úgy gondolja, hogy szeretné azt áruba bocsátani, annak nem is kell messzire mennie, elég ellátogatnia az IdeaExchange kikötőjére. Az IdeaExchange kikötőjén keresztül bárki eladásra kínálhatja nagyszerű ötleteit, találmányait. Azon aggódik, hogy a hotelszoba tükre a másik oldalról ablak? Mindössze öt dollárért megtudhatja, hogy hogyan győződhet meg egy tükör tükör mivoltáról… Hogyan tartsuk távol a macskákat a kerttől? Öt dollárért megmondják! Az összehajtható toll, ami minden pénztárcába befér csak 1.50!

A szolgáltatást az IdeaExchange megalkotója, Robert Brazell indította be. Az IdeaExchange ötletét elszakadt gitárhúroknak köszönheti: "Az egyik kollégistatársam rájött arra, hogy hogyan lehet megjavítani az elszakadt gitárhúrokat. Korábban mit kezdtek volna ezzel az ötlettel? Semmit, mert nem volt érdeklődő piac." - mondta.

Az IdeaExchange felhasználói havonta 2 dollárt kell, hogy fizessenek. Azért az összegért a kikötő fenntartója felületet biztosít az ötlet számára. Minden eladott ötlet után 20 százalék üti Robert Brazell markát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!