Gyurkity Péter

Korábban jöhet a Samsung zászlóshajója

Július vagy augusztus folyamán bukkanhat fel a Note 9, fontos újításokkal.

A Galaxy Note 9 kapcsán a napokban is írtunk néhány érdekes részletről, itt ugyanis egyre-másra jelennek meg a különböző beszámolók, ami nyilván annak köszönhető, hogy ez lesz a Samsung soron következő zászlóshajója. Most a külső és a belső kapcsán is további információk jelentek meg.

Legutóbb az ujjlenyomat-olvasó beépítése számított fontos hírnek, most azonban a specifikáció további részletei kapcsán is beszámoltak újabb értesülésekről. Maga gyártó tette közzé saját oldalain az SM-N960U kódjelzést, amely a házon belül használt típust takarja. Ezt az érkezőben lévő új S-Pen kapcsán tették meg, ami nem meglepő, hiszen a Note 9 szintén támogatja majd ezt az eszközt, itt azonban továbbra sem tudjuk, hogy az új változat pontosan mekkora akkumulátorral jelenik majd meg a piacon. Ez marad kérdőjeles, viszont a megjelenés kapcsán egy korai debütről írnak a külső források.

Dél-koreai lapok beszámolója szerint ugyanis az új készülék már július vagy augusztus folyamán bemutatkozhat, amivel 1-2 hónappal megelőznék a megszokott menetrendet. A jelek arra utalnak, hogy a telefon egy 6,38 hüvelykes érintőképernyőt kapna, ami tehát picit növekedne a Note 8 tavaly használt 6,32 hüvelykes példányához képest, míg a Samsung Display már áprilisban hozzáfoghat a friss OLED-panelek sorozatgyártásához – ezek a Galaxy S9 esetében látott újításokkal érkeznek majd, nagy változásra itt nem számíthatunk. Az ujjlenyomat-olvasó kijelzőbe integrálása kapcsán még némi kétkedés látszik, ez csak később igazolódhat be.

A Samsung természetesen az idei iPhone-okostelefonokat előzné meg a korai bemutatóval, itt szeretnének kellő előnyre szert tenni – ehhez persze az is kell majd, hogy az új telefon jelentős csábító erővel bírjon és megnyerje a felhasználókat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!