Gyurkity Péter

Alakulóban van a Galaxy S9 Active

Ezt pedig számos további készülék követi, miközben az S9 alkatrészei is szivárognak.

A legutóbbi hírekből kiderült, hogy a Samsung új csúcskategóriás párosa közvetlenül a hónap végén esedékes MWC előtt mutatkozik majd be, most azonban egy hosszabb lista is felbukkant az eddig még be nem jelentett típusokról. Eközben az S9 és az S9+ főbb komponenseit is szemügyre vehetjük, így bőven van miről beszámolni.

Tekintettel arra, hogy a gyártó 2013 óta minden évben bemutatta az aktuális zászlóshajó Active névre keresztelt variánsát, nem lenne nagy meglepetés, ha a sor idén is folytatódna. Hivatalos megerősítés még nincs, ám egyszerre három kódnév szivárgott ki a világhálón, ezek közül pedig kettő (star, star2) az imént említett két alaptípusra vonatkozik, tehát a harmadik (astarqlte) már jó eséllyel az Active modell lehet. Ennek hardveres specifikációját még nem ismerjük, ám a most megjelent lista alapján számos további változatra számíthatunk az idei évben, gyakorlatilag minden fontosabb sorozat megkapja új tagjait – az Active pedig valamikor a nyáron mutatkozhat majd be.

Ezzel egy időben a megbízható kiszivárogtatóként ismert Roland Quandt az S9 és S9+ egyes alkatrészeiről is lerántotta a leplet. Először az akkumulátort vehettük szemügyre, ezt követte az ujjlenyomat-olvasó, amely ezúttal a hátoldali kameramodul alatt kapna helyet, valamint az USB Type-C csatlakozó nyákja, amely szintén megjelent egy fotón. Egy brit csapat videóján ráadásul a hivatalos Clear View tokokat is megpillanthatjuk, ez pedig megerősíti, hogy csak az S9+ érkezik majd hátoldali iker-kamerával.

Ahogy azt korábban említettük, a hivatalos bemutatóra február 25-én kerítenek majd sort, a megjelenés valószínűleg március közepén valósul majd meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!