Gyurkity Péter

Nagy kijelzővel jön a Asus Pegasus 4S

A nem csúcskategóriás készülék is a mostani divatot követi.

Az elmúlt néhány hónap során egyre-másra bukkantak fel a különböző gyártók friss zászlóshajói, amelyek mind a kijelző méretét, az előlapi kávát, valamint a képátlót illetően az új divatnak megfelelő kivitellel bukkantak fel. Az Asus most mintha szintén ezt követné, a hardver azonban nem felel meg a csúcskategória követelményeinek.

A gyártó által bemutatott Pegasus 4S a kínai piacon bukkan fel, legalábbis az első körben. Ez a telefon egy 5,7 hüvelykes érintőképernyőt kapott, ehhez pedig a 18:9-es képátló, valamint a nem túl lenyűgöző, 720p felbontás társul. Már ez utóbbi részlet is mutatja, hogy nem kifejezetten erőműről van szó, de a 1,5 GHz-es órajelen futó, nyolc magot kínáló MediaTek MT6750T chip sem a csúcskategóriába sorolandó. A lista szerint ehhez 3 GB memória és egy alapesetben 32 GB-os tároló sorakozik fel, de kapható lesz egy 4 GB RAM-ot és 64 GB-os tárolót kínáló változat is.

A hátoldalon egy iker-kamera kapott helyet, ez egy másik fontos trendnek számít manapság. A modul egy 16 és egy 8 megapixeles szenzorra épül, ezzel nyilván megfelelő minőségű képeket készíthetünk majd, az ujjlenyomat-olvasó pedig nyilván itt is a kényelmes vásárlást és a biztonsági feladatokat látja majd el. A szoftveres oldalon az Android 7 Nougat fut a megjelenés pillanatában, az üzemidőt pedig egy szintén nagyobb, ezúttal 4030 mAh-s akkumulátor biztosítja.

A hivatalos megjelenés dátuma Kínában november 9., a telefon itt arany és fekete színben lesz kapható – a többi régióról egyelőre nem esett szó.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!