Gyurkity Péter

Képeken a 2018-as Galaxy A5 és A7

Egyelőre a hátlapot vehetjük szemügyre, a cég azonban módosításokra készül.

A Galaxy A-sorozat tagjai nem tartoznak a kifejezetten erőműként jellemezhető okostelefonok közé, hiszen eddig többnyire alsó-középkategóriás megoldásként mutatkoztak be a nagyközönség előtt. A Samsung most a külsőn igyekszik változtatni, ennek köszönhetően pedig több fontos eltérésre számíthatunk.

A jövőre megjelenő Galaxy A5 és Galaxy A7 hátlapját, valamint néhány további apróságot egy kínai illetőségű Twitter-lapon vehetjük szemügyre, ahol a fenti sorrendben jelent meg a három különböző bejegyzés. Ebből többek között az derül ki, hogy jövőre itt is megjelenhet az Infinity Display (bár arra nincs garancia, hogy a név változatlan marad), ez azonban a széleken nem hajlított formában lesz látható. Jól észrevehető emellett a különálló Bixby fizikai gomb, amely a szélen kapott helyet, a hátlapon pedig egyetlen kamera bukkan fel, amelyet egy ujjlenyomat-olvasó egészítene ki, közvetlenül az érzékelő alatt.


Érdekes módon a Galaxy A3 frissítéséről eddig nem jelent meg ilyen részletes információ, előfordulhat tehát, hogy ott már maradnának a régi külalaknál - a fenti két modell külseje szinte semmiben sem térne el egymástól, ami nem meglepő, hiszen idén is mindössze a méret tekintetében vehettünk itt észre komolyabb különbséget. Amennyiben beválik a külsős értesülés, ez visszaigazolná a cég azon törekvését (pontosabban az ezzel kapcsolatos pletykákat), miszerint igyekeznek a felsőbb kategóriákat megcélozni, legalábbis a dizájn tekintetében, ami nyilván a vásárlói érdeklődés szintjét hivatott megemelni. Érdekesség, hogy az Egyesült Államokban ezen készülékeket nem dobták piacra, Kanada viszont már nem számított kivételnek, ami persze nem hatott jótékonyan az eladási adatokra.

Azt még nem tudjuk, hogy a 2018-as sorozat mikor jelenne meg, a több részlet szintén később lát majd napvilágot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!