Gyurkity Péter

Július végére csúszik a ZenFone 4

Ezt pedig februárban követné a tajvani gyártó ötödik generációja.

Május közepén még arról írtunk, hogy a ZenFone 4 várhatóan három változatban fut be, erre pedig még a hónap vége előtt sor kerülhet. Most kiderült, hogy a gyártó július végére halasztotta a bemutatót, ezt az időt pedig gyors munkával töltik majd.

A szintén tajvani illetőségű DigiTimes Jerry Shen vezérigazgatóra hivatkozva számolt be a napokban arról, hogy a hivatalos rajt csak valamikor július végén kerül sorra, a cég ugyanis több, mint két hónappal elhalasztotta azt. Az így kapott haladékot a hardveres specifikáció frissítésével és optimalizálásával töltik, ami arra utal, hogy nem voltak teljesen megelégedve a telefonok komponenseivel és funkcionalitásával. Az ígéret szerint valóban versenyképes termékeket kapunk, amelyek megjelenése a harmadik negyedévben hathat jótékonyan a vállalat eredményére, bár ez nyilván attól függ, hogy a vásárlók mennyiben értenek majd egyet az illetékesekkel.

Az elsőként megjelenő változat egy 5,5 hüvelykes kijelzőt kapna, amely továbbra is nagyon divatosnak, mi több, optimálisnak számít a gyártók körében. A számukra hazai piacon ez a telefon 500 dollárt kóstál majd, ez eredeti példányt pedig rövid időn belül további, eltérő méretű típusok egészítenék ki. Szóba került a soron következő generáció várható bemutatkozása is, amire az ígéret szerint a következő MWC alatt, tehát jövő februárban kerülne sor, ez azonban még picit távol van tőlünk – nem beszélve arról az apróságról, hogy először a ZenFone 4 családnak kell elrajtolnia, valamint igazolni a hozzá fűzött reményeket.

A napokban egyébként a ZenFone AR rajtol el több piacon, ez már kifejezetten a kiterjesztett valóságra építene, amely többnyire pozitív visszajelzést kapott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!