Gyurkity Péter

Az új iPhone előtt jön a Galaxy Note 8

Az azonban még kérdéses, hogy a gyártó mennyiben újítana a Galaxy S8-hoz képest.

Közeledik az ősz, ez pedig azt jelenti, hogy hamarosan új csúcskategóriás okostelefonokat ismerhetünk majd meg. A jövevényekről több külső forrás is kiszivárogtatott már bizonyos részleteket, a jelek szerint azonban a Samsung igyekszik előrehozni saját megoldását, hogy megelőzze a nagy rivális bemutatkozását.

Koreai források adtak hírt a néhány hónapon belül esedékes új fejlesztésekről, amelyek várhatóan előlapi keret nélkül, OLED-panellel futnak majd be. Ezek között bukkan fel a Galaxy Note 8, amely a friss hírek szerint már augusztus végén bemutatkozna a nagyközönség előtt, néhány hetes előnyre téve ezzel szert az iPhone 8-cal szemben. A Samsung hagyományosan a szeptemberi IFA alatt mutatja be saját fejlesztéseit, mivel azonban a rendezvény idén szeptember első napján indul el, jó esély van arra, hogy már a nyár vége előtti napokban megismerhetjük a Galaxy Note 8 típust, amelynek előlapja már előzetesen felbukkant a kínai Weibo portálon.

A pontos hardveres specifikációban egyelőre nem lehetünk teljesen biztosak, itt felmerül azonban, hogy a cég mérnökei megtartják a 6,3 hüvelykes méretet, valamint a 9:18,5-ös képarányt. Ebben az esetben azonban nem tapasztalnánk óriási eltérést a Galaxy S8+ típushoz képest, ami nyilván némi csalódást váltana ki a felhasználókból, ezért jelen pillanatban kérdéses, hogy pontosan mire is számíthatunk a dél-koreai gyártó részéről. Az biztos, hogy a videózás és a növekvő adatforgalom miatt egy nagyobb kijelzőre esik a választás, a megerősítésre azonban jó eséllyel egészen a bemutatóig várnunk kell majd – a hátoldalon mindenesetre itt is egy iker-kamera kapna helyet, mégpedig egy 13 és egy 12 megapixeles példánnyal.

A nyár végi, illetve őszi bemutatók után az év hátralévő részében dől majd el, hogy ezúttal melyik gyártó kerekedik majd a riválisa fölé, az ünnepi szezonra viszonylag tiszta képet kaphatunk erről.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tom_pika #2
    Közeledik az ősz...
    Köszönöm szépen, eddig olvastam a cikket, menjen a cikk írója a fenébe!...
  • HyBrIDNyLA #1
    Az új telefonom!:)