csiff

Új HP nyomtatók

A Hewlett-Packard bemutatta az új HP Business Inkjet 2200/2250 típusú nyomtatókat, amelyek rendkívül gyors nyomtatási sebességgel is képesek a kiváló képminőség elérésére, akár hálózatos környezetben is.

Az új nyomtatókat elsősorban az üzleti és vállalati felhasználók számára fejlesztették ki. HP Business Inkjet 2200/2250 nyomtatók akár 15 oldal kinyomtatására is képesek egy perc alatt. Ezek a HP első olyan termékei, amelyek a cég nagy teljesítményű, két, 96MHz-es processzorra épülő architektúráját használják. A nyomtatók memóriakapacitása akár 88MB-ra is bővíthető, amely már nagyobb hálózatos környezetben is elegendő.

A nyomtatók terhelhetősége 10000 oldal/hónap. A nyomtató kazetták színenként cserélhetők. A fekete és színes kazettákkal körülbelül 1750 oldal nyomtatható ki. A fekete nyomtatófej élettartalma 16000 míg a színesé 24000 oldal. Mindkét nyomtató alkalmazza a HP PhotoREtIII és a ColorSmartIII technológiákat.

A cég HP Business Inkjet 2250TN-t a HP JetDirect 600N EIO belső printerszerver kártyával szállítja. Ez ismeri a legfontosabb hálózati protokollokat. Természetesen a sima 2200-as és 2250-es nyomtatók is könnyedén bővíthetők a JetDirect kártyával.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!