Gyurkity Péter

Képen látható a Galaxy S8

Ez pedig már március végén bemutatkozhat, két eltérő példányban.

A Samsung soron következő zászlóshajójáról már több alkalommal olvashattunk, bár hivatalos információ még nem jelent meg ennek debütálásával, vagy akár hardveres specifikációjával kapcsolatban. Legutóbb azt is megtudtuk, hogy a gyártót még a Galaxy Note 7 teljes kudarca sem tudta visszafogni, most azonban már minden figyelem az új jövevényre irányul.

Felbukkant egy fotó, amelyen állítólag már az S8 szerepel, a maga csaknem teljes valóságában. Ebből kiderül, hogy nem számíthatunk a megszokott fizikai előlapi gomb jelenlétére, érdekes módon azonban az ujjlenyomat-olvasó (amelyet egy korábbi pletyka szerint már a kijelzőbe építenének be) itt a hátlapon helyezkedik el, tehát még mindig nem teljesen világos a helyzet. Az már szintén korábban felvetődött, hogy az S8 két eltérő változatban jelenne meg, ezek egyike egy 5,8 hüvelykes kijelzőt kapna, amelyhez egy 3000 mAh-s akkumulátor csatlakozna, míg a még nagyobb, 6,2 hüvelykes modell egy 3500 mAh-s példányra támaszkodna.


Az Egyesült Államokban minden bizonnyal a Snapdragon 835 chip lenne hivatott a megfelelő teljesítményt biztosítani, ehhez pedig még az USB Type-C csatlakozó, a hagyományos 3,5 mm-es jack dugó, illetve a szintén lassan megszokottá váló por- és vízálló burkolat sorakozna fel. Az még nem világos, hogy a külső tekintetében ugyanazon kivitelre számíthatunk-e, mint ahogy a bemutató időpontját sem ismerjük – ez egyesek szerint április elején, az újabb hírek szerint viszont már március 29-én várható. Hogy ebből mi valósul meg, az hamarosan kiderül. Időközben a LinkedIn portálon látható profilban az új, Bixby néven futó asszisztens is felbukkant, mégpedig a Galaxy S8 típussal együtt.

Február végén az MWC alatt ismerhetünk majd meg több fontos újítást, itt minden jelentős gyártó jelen lesz, bár a Samsung ekkor még valószínűleg nem osztja meg velünk a hivatalos részleteket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!