Gyurkity Péter

Jön az Asus ZenFone 3 Zoom

Erre utal a cég által közzétett videó, a bemutató már nagyon közel van.

A ZenFone család kibővítéséről legutóbb szeptemberben számolhattunk be, amikor az Asus lerántotta a leplet a korábban már szintén kiszivárgott Deluxe változatról. Most egy rövid teaser videót tettek közzé, amely viszont az eredeti Zoom típus közelgő frissítésére utal.

A videó közvetlenül megelőzi a január elején esedékes CES 2017 rendezvényt, amelyen természetesen az Asus is jelen lesz, itt pedig több eltérő terméket mutatnak majd be, a „Zennovation” címszó alatt. Itt felbukkan egy okostelefonra utaló részlet, amelynek alapján a külső források szerint egyértelműen a ZenFone 3 Zoom változat bemutatkozására számíthatunk, vagyis már csak néhány napot kell várni, hogy az év elején piacra dobott eredeti telefon frissítését is közelebbről megismerjük. Ezzel kapcsolatban az iPhone 7 Plus által biztosított optikai zoom funkció, vagy egy ahhoz nagyon hasonló megoldás várható megjelenését emelik ki, a hardveres specifikáció alapján azonban komoly eltérések is lesznek itt.


A ZenFone 3 család legújabb tagja ugyanis nem csúcskategóriás készülékként fut majd be, ahogy azt a hónap elején Kínában már felbukkant részletek egyértelművé teszik. Itt ugyan maradnak az 5,5 hüvelykes kivitelnél, amelyhez a szintén nagyon népszerű 1080p felbontás társul, a processzor feladatait azonban a Snapdragon 625 chip látná el, mégpedig 4 GB memória, egy alapesetben 64 GB-os tároló, valamint egy szintén méretes, egészen pontosan 4850 mAh-s akkumulátor társaságában. Ez inkább középkategóriás példányra utal, bár hivatalos úton még nem futott be megerősítés.

Egyelőre még a név sem végleges, de a január 4-én induló CES 2017 alatt ezt is megismerjük majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!