Gyurkity Péter

Itt a Samsung Galaxy On8

A cég egy nagyobb és némileg erősebb készüléket mutat be, AMOLED-kijelzővel.

Egyes iparági források már hónapokkal ezelőtt jelezték, hogy több gyártó esetében is kevesebb készülékre, ám az AMOLED-kijelzők szélesebb körű alkalmazására számíthatunk. A Samsung továbbra is számos eltérő példányról igyekszik lerántani a leplet, az érintőképernyők terén azonban mintha valóban az említett platformot részesítenék előnyben.

Júliusban mutatták be a Galaxy On5 Pro és On7 Pro típusokat, ezt pedig most követi a Galaxy On8, amely nevének megfelelően egy valamivel nagyobb példányt takar. A Flipkart oldalán már felbukkant az új okostelefon, amely egy 5,5 hüvelykes Super AMOLED érintőképernyőt kapott, mégpedig az 1080p felbontás, a nyolcmagos Exynos 7580 chip, 3 GB memória, egy alapesetben 16 GB-os, ám tovább bővíthető belső tároló, valamint egy 3300 mAh-s akkumulátor társaságában. A fizikai méret ezúttal 151,7 x 76 x 7,8 mm, vagyis egy vékonynak mondható készülékkel van dolgunk.


A képkészítésről egy hátoldali 13 megapixeles kamera, valamint annak 5 megapixeles előlapi társa gondoskodik, ez az utóbbi időben nagyon népszerű párosnak bizonyult, legalábbis a középkategóriában – előbbi LED flash funkciót és 1080p felbontású videórögzítést kínál. A WiFi és a Bluetooth 4.1 mellett a hagyományos audio jack, valamint a 4G LTE elérés is megtalálható a listán, maga dizájn pedig erősen emlékeztet az áprilisban bemutatott Galaxy J7 esetében alkalmazott kialakításra. A megjelenés pillanatában az Android 6.0 Marshmallow fut majd a készüléken, ennek frissítéséről egyelőre nem esett szó.

Az ár Indiában 240 dollárnak felel meg, a telefon három eltérő színben (arany, fehér, fekete) jelenik meg a piacon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • aru #3
    Mint az iPhone 7? :D
  • Krisztiam #2
    Ez biztos nagyot robban majd.. :)
  • aru #1
    4"-be vevő lennék egy legújabb androidot futtató ilyen HW-el rendelkező Samsungra. A Ping-pongütőktől hányok!