Gyurkity Péter

Nagy durranást ígér az ASUS az IFA alatt

A cég azonban idén a tervezettnél kevesebb okostelefont szállít majd le.

Hamarosan indul az idei berlini IFA, amire természetesen már gőzerővel készülnek azok a cégek, amelyek valamilyen új terméket szeretnének itt bemutatni. Az ASUS a maga részéről valami igazán lenyűgözőt ígér, bár a részletekről egyelőre hallgatnak.

A cég saját Twitter-hírfolyamában jelent meg a rövidke teaser, ezúttal egy kép formájában. Eszerint az augusztus 31-én esedékes bemutató alatt valami igazán lenyűgözőt ismerhetünk majd meg, mivel azonban a részleteket nem közölték, ez takarhat új Zenfone okostelefonokat, táblákat, vagy akár okosórákat. Az is előfordulhat, hogy a három fő termékcsalád egyfajta kombinációjáról rántják majd le a leplet, de a meglévő kérdésekre csak a bemutató alatt kapunk majd választ – előzetes pletykák egyelőre szintén nem láttak napvilágot, bár arra van esély, hogy a nagy esemény előtt egy-két nappal már kiszivárognak bizonyos részletek.

A cég kapcsán a kínai Economic Daily News arról írt, hogy idén a tervezettnél kevesebb okostelefont szállítanak majd le. Az eredeti elképzelés szerint 2016 során összesen 25 millió ilyen készüléket dobtak volna piacra, ez azonban az új Zenfone 3 család kései bemutatkozása és megjelenése miatt már biztosan nem jön össze, így kénytelenek lesznek megelégedni a 22-23 milliós éves eredménnyel, ami szintén elismerésre méltó teljesítmény. Ezen új sorozat révén egyébként az átlagos eladási ár (a csúcskategóriás megoldások körében) immár 399 dollárra emelkedett, míg az előző generáció esetében ez 250 dollár volt (az eredeti Zenfone pedig 200 dollár körül volt).

A Zenfone 3 fogadtatása egyébként egyértelműen pozitív, itt Thaiföld, Malajzia, valamint a Fülöp-szigetek után most India következik a sorban, ahol éppen augusztus 17-én indult meg az értékesítés.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lac coo #1
    Egy ifa alatt minden elég nagyot durran !