MTI

A Randstad felvásárolja a Monster karrierportált

A Randstad Holding, a világ egyik vezető humánerőforrás szolgáltatója és a Monster Worldwide Inc., a világ egyik vezető karrierportálja megállapodást kötött arról, hogy a Randstad felvásárolja a Monstert - jelentették be a cégek. Mindkét vállalat tevékenykedik Magyarországon is.

A Randstad a vétellel a világ legátfogóbb HR-szolgáltatási portfólióját akarja kiépíteni. A Randstad részvényenként 3,40 amerikai dollárt (a vállalat értéke körülbelül 429 millió dollár) fizet a Monsterért, amely továbbra is különálló és független egységként működik saját neve alatt. Jacques van den Broek, a Randstad elnök-vezérigazgatója szerint a Monster iparágában vezető technológiai hátterével, könnyen használható digitális, közösségi és mobil megoldásaival természetes kiegészítője a Randstadnak, a tranzakció szervesen illeszkedik a cég növekedési stratégiájába.

Tim Yates, a Monster elnök-vezérigazgatója a közlemény szerint kifejtette: a Randstadhoz való csatlakozás különleges alkalmat jelent arra, hogy erősítsék fő profiljukat, továbbá a tranzakció azonnali értéket hoz részvényeseiknek. Kitért arra is, hogy folytatják a legjobb toborzási online médium, technológia és platform építését.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!