Gyurkity Péter

Képeken látható az iPhone 7

Megjelentek az első képek, amelyek egyelőre az üres burkolatot mutatják meg nekünk.

Közeleg az Apple új generációjának hivatalos bemutatója, ez pedig kitűnő lehetőséget kínál arra, hogy a külső források (szokás szerint) elárasszanak minket a különböző értesülésekkel. A napokban már megjelent egy felvétel, amely az új fejlesztés hátlapját ábrázolta, ezt azonban további képek követték, immár a teljes külsőről lerántva a leplet.

Mindkét esetben ugyanazon francia portál osztotta meg a nagyközönséggel a felvételeket, amelyek azonban még nem a végleges, teljes funkcionalitásukat elnyerő készülékeket mutatják meg nekünk, itt ugyanis üres, kizárólag a korai bemutatókra készült példányokat láthatunk, amelyek pusztán a külsőt illetően nyújtanak betekintést az újításokba. Ennek kapcsán nagy változásra nem számíthatunk, az Apple minden külső értesülés szerint az előző generációt veszi majd alapul, a mostani hírben pedig ismét megerősítették, hogy a két eltérő méretet (4,7 és 5,5 hüvelyk) is megtartják, az egyetlen nagyobb eltérés tehát a szokásos 3,5 mm-es jack dugó eltávolítása, amelynek szerepkörét a cég saját csatlakozója veszi majd át.

A képek alapján egyébként a korábbi híreket is valódinak vélhetjük, itt a különböző források által szolgáltatott beszámolók között komolyabb eltérést nem tapasztalunk. A tavalyi év végén felbukkant eredeti hírekben még forradalmi változásokról írtak, ezek azonban egybehangzó vélemények szerint a következő évre csúsznak, az ehhez szükséges technológiák ugyanis a jelek szerint még nem állnak készen – lásd a több alkalommal felmerült pletykát, miszerint az Apple az OLED-kijelzők széleskörű alkalmazására készül, ebben pedig a Samsung együttműködésére számítanak.

A hivatalos bemutatóra sem kell már sokáig várnunk, a nyár vége nincs messze, ezt pedig néhány héttel később követheti majd a rendezvény.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!