Gyurkity Péter

Lencsevégen a Galaxy S7 és S7 edge

A hamarosan bemutatkozó páros immár képeken is látható, ezek pedig megerősítik a híreket.

A Samsung soron következő zászlóshajója, valamint annak hajlított külsejű társa kapcsán már többször olvashattunk bizonyos részleteket, a héten azonban több fotó is napvilágot látott, amelyek mindkét példányt megmutatják nekünk. A bemutató már nincs messze, így a hivatalos megerősítésre sem kell sokat várnunk.

A Galaxy S7 a képek alapján egy, a burkolatból valóban kevésbé kimagasló hátoldali kamerával jelenik meg, és bár ennek pontos technikai paramétereit nem ismerjük, a dizájn egybevág a korábban megjelent hírekkel. Egy vietnami portál szerint az akkumulátor az S7 edge esetében 3600 mAh-s lesz, ezt ők egy további felvétellel egészítik ki, amely a készülék előlapját mutatja meg, ehhez pedig (a pletyka szintjén) egy 5,5 hüvelykes kijelző, Quad HD felbontás, 4 GB RAM, egy 32 vagy 64 GB-os tároló, a Snapdragon 820 és az Exynos 8890 chip, valamint egy 12 megapixeles hátoldali kamera csatlakozik.


A páros kapcsán eközben további hírek is megjelentek. Ezek egyike szerint a Samsung levédette az Always On kijelzőhöz szükséges technológiát, ami nagy valószínűséggel azt jelenti, hogy az új páros is támogatja majd ezt. A lépés elsősorban a különböző értesítők jobb megjelenítését és azok kényelmesebb elérését eredményezné, de az is előfordulhat, hogy egy másik készülék számára tartogatják a funkciót, így ennek gyors bemutatkozására még nem vehetünk mérget. Az egyik felvételen egyébként jól látható az AnTuTu-benchmark során elért 134 ezer pontos eredmény, ami kissé soknak tűnik.

A Samsung február 21-én kerít sort az Unpacked 2016 rendezvényre, a bemutatót valószínűleg itt ejtik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ackro #1
    kicsit keveslem az ujjlenyomatokat négy méterről is összeszedő fényes fröccsöntött fosadék műanyagot a burkolatban. mindig ez a titán-magnézium-vanádium-wolfram borítás...már unalmas, hogy nem lehet kapni prémium kategóriában sem valami ótvar hézagosan szerelt, recsegő műanyag burkolatot. jójó tudom, ez még csak prototípus :)