SG.hu

Díjat ért a Sagrada Família templom adatközpontja

A Schneider Electric integrált, előregyártott adatközpont-megoldása lehetővé teszi a helyszíni üzemeltetők számára a templom biztonsági rendszerének irányítását, valamint az évi több millió látogató hatékony felügyeletét.

A cég elnyerte a DatacenterDynamics Leaders EMEA díjat moduláris telepítés kategóriában az Antoni Gaudí mesterműveként számontartott Sagrada Família templom személyre szabott mikroadatközpontjáért, amely a legmodernebb technológiákkal készült. Az UNESCO Világörökség részét képező ikonikus bazilika a spanyolországi Barcelona legkedveltebb turistalátványossága. A nemzetközi B2B média és kiadóvállalat, a DatacenterDynamics díját a londoni Lancaster Hotelben rendezett ünnepségen vették át a projekt résztvevői.


Davide Ortisi, a Schneider Electric előregyártott adatközponti moduljainak termékmarketingért felelős vezetője és Fernando Villa, a Sagrada Família informatikai igazgatója

A katalán projekt keretében a Schneider Electric megtervezett és elkészített egy személyre szabott, kompakt adatközpontot, amely azon túl, hogy alkalmazkodik az egyedi igényekhez, szükség esetén egyszerűen mobilizálható is. A modult előretelepített és üzembe helyezésre kész rackszekrényekkel, szünetmentes tápegységekkel, áramelosztóval, hűtési és felügyeleti megoldásokkal szállították a helyszínre. A konténer modul tervezéséből adódóan ellenálló és biztonságos, elektromos és gépészeti csatlakozói pedig gyors leválasztásra nyújtanak lehetőséget, ami biztosítja az adatközponti blokk és a belső infrastruktúra összetevőinek mozgathatóságát. A berendezés minimális telepítést igényelt, így nem zavarja sem a látogatókat, sem a folyamatban lévő építkezést, sem pedig az épület eredeti funkcióit.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!