Gyurkity Péter

Felbukkant a Galaxy Grand On

A kínai szabályozó hatóság oldalán már szerepel a készülék, amely szerény jellemzőkkel fut be.

Az elmúlt hetekben többször is írtunk a Samsung terveiről, amelyek között egy teljesen új sorozat bemutatása is szerepelt. Ezzel kapcsolatban több valószínű név is napvilágot látott, azonban a hardveres jellemzők mellett immár a hivatalos elnevezés terén is tisztább képpel rendelkezünk.

Ezúttal is a kínai TENAA oldalán bukkant fel a részletes információ, amelyből már következtethetünk a készülék fontosabb összetevőire és kinézetére. Eszerint a telefon egy 5,1 hüvelykes érintőképernyővel jelenik meg, amely a 720p felbontást támogatná - ez utóbbi esetében eddig sem volt kétségünk a pontos adatot illetően. Ezt egy közelebbről meg nem nevezett ikermagos, 1,2 GHz-es chip egészíti ki, amelyet egyes források korábban az Exynos 3475-ként azonosítottak, azonban ez négymagos felépítésű és 1,3 GHz-en fut. A listán még 1 GB RAM, egy 8 GB-os, kibővíthető belső tároló, valamint egy 8 és egy 5 megapixeles kamera szerepel.

A készülék támogatja a TD-LTE, az LTE FDD, a GPRS és az EDGE technológiákat, más források szerint pedig ehhez egy 2600 mAh-s akkumulátor társul majd. A szoftveres oldalon az Android 5.1 fut, a pontos típusszám pedig SM-G5500. Ami az elnevezést illeti, a Galaxy Grand On név a Galaxy O5-nek felelhet meg, míg a nagyobbik testvérként érkező Galaxy O7 lenne a Galaxy Grand Mega On (SM-G600) a maga 5,5 hüvelykes kijelzőjével.

Az árról még nem esett szó, de egy indiai export-import portál 104 dolláros árcímként említ, amire nyilván még rájönnek bizonyos tételek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!