Gyurkity Péter

Hajlított változatban is megjelenik a Galaxy S7

A két eltérő típus már biztosnak tűnik, ezek egyike hajlított kijelzőt kaphat.

Még a hónap közepén látott napvilágot a hír, miszerint a Samsung a soron következő zászlóshajó esetében két eltérő példányt dobna piacra, ezek pedig eltérő méretű kijelzővel jelennének meg. Most megerősítették a korábbi értesülést, mégpedig egy további részlettel kiegészítve azt.

Itt ugyanis a friss beszámoló szerint nem a méret jelenti majd a legfontosabb eltérést, hanem az érintőképernyő kivitelezése, ugyanis az egyik változat mindkét szélén hajlított formát kapna. Ezzel a Samsung tulajdonképpen a jelenlegi, fél évvel ezelőtt bemutatott generáció példáját követné, itt pusztán arról lenne szó, hogy egyazon néven jelenne meg mindkét példány, bár a hivatalos névről egyelőre még nem tettek említést. A pontos modellszám mindenesetre SM-G930 és SM-G935, ezek házon belül Hero és Hero2 néven szerepelnek, míg a projekt maga Project Lucky néven fut.

A két Galaxy S7 típus Európában is megjelenik majd, a Samsung ugyanis egyetlen fontos régiót sem hagyna ki a szórásból. Azt is tudjuk, hogy ismét sor kerül majd a Qualcomm Snapdragon és a saját fejlesztésű Exynos chipek egyidejű alkalmazására, ebből a szempontból tehát fontosnak tekinthető az új Exynos 8890 típus benchmark eredménye , amely szintén a napokban bukkant fel egy kínai oldalon. Az M1 és Mongoose néven is emlegetett processzor 2,4 GHz-es órajelnél tetőzik, az Apple új chipjével összevetve pedig az eddig is látott (az Exynos 7420 és az A8 közötti) különbséget tartanák meg, bár a mindennapokban ez természetesen másként is alakulhat.

A megjelenés az eddigi szokások alapján 6 hónapon belül esedékes, az ár még nem világos.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!