Gyurkity Péter

Új csúcskategóriás sorozaton dolgozik a Meizu

A kínai gyártó lecserélte logóját, azonban ezzel egy időben egy új családon is dolgoznak.

A Meizu az utóbbi néhány hónapban újabb sikereket aratott, készülékei ugyanis meglehetősen pozitív fogadtatásra találtak. Ebben nagy szerepet játszott az ár-teljesítmény mutatók kiakasztása, hiszen például a Meizu M2 hazájában 100 dollárnak megfelelő áron mutatkozott be, ezért pedig az ideig Moto G-hez hasonló megoldást kapunk. Most egy új családon dolgoznak.

Egy szintén kínai forrás számolt be arról, hogy a cég logóját lecserélték, ez pedig a jövőben a jól ismert kék, illetve immár fekete kivitelben is látható lesz. Ennél jóval érdekesebb azonban, hogy egy új csúcskategóriás sorozaton is dolgoznak, amelynek várható tagjairól, valamint azok hardveres összetételéről ugyan eddig még nem jelentek meg a részletek, ám az eddigiek alapján joggal számíthatunk arra, hogy egy újabb nagy dobásra készülnek. A most közzétett ábra alapján a két meglévő családot egészíti majd ki az új vonal.

A cég jelenleg két eltérő sorozatot kínál a felhasználóknak, ezek közül az MX-típusjelzéssel ellátott példányok valódi csúcskategóriás hardvert, az M-sorozatba tartozó okostelefonok pedig ennél némileg szerényebb specifikációt vonultatnak fel - bár azért az M2 Note esetében sem nagyon lehet panasz a teljesítményre. Az sajnos még nem világos, hogy az új kategória pontosan miben és mennyiben térne el a meglévőktől, ennek neve sem ismert, az ár azonban némileg a megszokott szint felett lehet majd, ami bőven belefér a piac által kínált lehetőségekbe.

Időközben egy másik forrás a Meizu ME5 közelgő megjelenéséről számolt be, ez a készülék két eltérő változatban futhat be. Az egyik listáján 1080p felbontás, az Exynos 7420 chip, illetve 3 GB RAM szerepel, míg a másik Pro néven a tízmagos Helio X20 chipet párosítaná 4 GB memóriával - a hátoldalon mindkét esetben 21 megapixeles kamera kaphat helyet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!