Gyurkity Péter

Nem haltak ki a Samsung óriásmobiljai

Egy összecsukható okostelefon mellett a Galaxy Mega és a Galaxy Grand-sorozatok utódjain is dolgoznak.

Érdekes hírek jelentek meg a Samsung terveivel, illetve új készülékeivel kapcsolatban, amelyekből arra a következtetésre juthatunk, hogy a cég vezetése szerint nem elég a meglévő katalógus, még több eltérő készülékre van szükség. Ezt az igényt elégítené ki az új sorozat, amely az első körben egy párossal bukkanna fel.

Exkluzív hírként számolt be a Sammobile portál arról, hogy a dél-koreai gyártó készül a Mega és a Grand sorozat utódjaival, Mega On és Grand On nevek alatt. Ha hihetünk az értesülésnek, ezek SM-G550 és SM-G600 típusjelzéssel jelennének meg. Előbbi egy kereken 5 hüvelykes kijelzőt kapna, míg a nagyobbik testvérként megjelenő Grand On egy 5,5 hüvelykes érintőképernyőre támaszkodna. Az még nem világos, hogy melyik termékkategóriát egészítenék ki, ebben nyilván a kereskedelmi ár lesz a meghatározó szempont.

A cég egyébként a héten egy további példánnyal bővítette ki a meglévő kínálatot, amely összecsukható kivitelben, ám az okostelefonok mintájára az Android operációs rendszerrel bukkant fel, egyelőre az ázsiai régióban. A listán két 3,9 hüvelykes Super AMOLED kijelző, Snapdragon 808 chip, 2 GB RAM, egy 16 és egy 5 megapixeles kamera, 16 GB-os belső tároló, microSD, valamint egy 2020 mAh-s akkumulátor szerepel, míg a készülék pontos típusa SM-G9198.

Kérdés, hogy a gyártó a többi régióban is lát-e majd fantáziát egy ilyen megoldásban, és milyen áron szeretnék majd értékesíteni a készüléket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!