Gyurkity Péter

Erőműként jön a Meizu MX5 Pro Plus

A kínai cég újabb csúcskategóriás megoldást dobna piacra, kiugró jellemzőkkel.

A Meizu háza táján nemrég olyan hírek bukkantak fel, hogy az MX5 Pro végül mégsem jelenik meg, ehelyett egy másik családba tartozó készüléket dobnak piacra, amely hasonló jellemzőkkel futna be. Ezt a cég egyik vezetője szivárogtatta ki, most azonban a friss pletykák alapján úgy tűnik, hogy mégis egy ilyen készülék bukkan nemsokára fel, amely a csúcskategóriát bővítené ki.

Felbukkant ugyanis néhány előzetes kép a Meizu MX5 Pro Plus névre hallgató okostelefonról, amelynek bizonyos hardveres részleteiről is megjelent néhány részlet. Ezek némelyike igazi érdekesség, egyes források ugyanis azt állítják, hogy nem a Qualcomm Snapdragon 820, hanem a Samsung által a Galaxy S6-ban is alkalmazott Exynos 7420 chip lesz a burkolat alatt, mégpedig 4 GB LPDDR4 RAM társaságában, vagyis a teljesítménnyel biztos nem lesz gond. A hátoldalon egy 20,7 megapixeles kamera dolgozik majd, ez szintén a csúcskategóriába való komponens.

A telefon pontos részletei és az általa leadott teljesítmény a napokban az AnTuTu benchmark oldalon is megjelent, ám az eredményeket (a típus megjelölésével együtt) kitörölték, vagyis a végső számokat nem láthatjuk. Be kell tehát érnünk a fenti (külső) értesülésekkel, illetve az eddig megjelent néhány képpel, míg a hivatalos információ várhatóan a közeljövőben jelenik majd meg.

A Meizunál amúgy sincs hiány az új telefonokból, nemrég az M2 mutatkozott be, amely az idei Moto G-hez hasonló jellemzőket vonultat fel, ám ára nagyjából a fele annak, amit a Motorola elérhetőnek tartott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!