Gyurkity Péter

Jön a Samsung Z3 és a Galaxy J1 Ace

A Tizen és az Android szerepel ezúttal az étlapon, két kiszivárgott készülék révén.

Alig néhány nappal ezelőtt írtunk arról, hogy a Samsung még az év vége előtt több Tizen-okostelefont szeretne piacra dobni, vagyis mégsem kizárólag a televíziók és egyéb megoldások területén találkozhatunk majd az operációs rendszerrel. Most felbukkant az első jelölt, amely egy másik változattal egészült ki.

A SamMobile megbízható forrásokra hivatkozva számol be arról, hogy a Samsung Z3 lesz a következő okostelefon, amely az alternatív platformra épít. Nem először bukkan fel a név a szaksajtóban, azonban a modellszám (SM-Z300H) eddig ismeretlen volt, így ennyivel tudunk most többet a cég terveiről, míg a külső pletykák révén arra számíthatunk, hogy egy kereken 5 hüvelykes kijelzőt, a négymagos Snapdragon 410 chipet, 1 GB RAM-ot, egy 8 GB-os, tovább bővíthető belső tárolót, egy 5 és egy 2 megapixeles kamerát, valamint egy 2000 mAh-s akkumulátort kapunk majd kézhez a telefonnal, ezt pedig a Tizen 3.0 egészítené ki - hogy mikor, az még a jövő kérdése.

Egy holland portál ezzel csaknem egy időben villantotta meg a nagyközönség számára a Galaxy J1 Ace névre keresztelt típust, amely ennek megfelelően az eredeti J1 frissített verziójaként jelenik majd meg a piacon. Azt sajnos még nem tudjuk, hogy pontosan milyen hardveres belsőre és melyik Android verzióra számíthatunk, ám nagyon úgy tűnik, hogy nem lesz nagy eltérés a két készülék között, már csak azért sem, mert ennek ára (amely a holland oldal szerint 127 dollár) igencsak közel van az eredeti példányéhoz.

A hivatalos bejelentés jó eséllyel közel van, a Samsung pedig jól látható módon igyekszik minél jobban felfuttatni a Galaxy J-sorozatot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!