Gyurkity Péter

A szomszédban is jön a Gionee Elife E8

Romániában eltérő néven, ám a várt erős jellemzőkkel bukkant fel a Gionee megoldása.

A különböző kínai okostelefonok és egyéb hordozható eszközök kapcsán mindig fontos kérdés számunkra a kelet-európai, vagy akár a tágabb értelemben vett európai megjelenés és ár, hiszen a gyártók többsége inkább csak a számára hazai és a szomszédos piacokon teszi elérhetővé kedvezményes áron érkező megoldásait. A Gionee esetében ez most nem lesz gond, hiszen egy kisebb trükkel már a szomszédban is elérhető a készülék.

A napokban adtunk hírt arról, hogy az Elife E8 névre keresztelt típus 100 megapixeles képekkel csábítja a felhasználókat, amelyeket több felvétel kombinálásával állít elő. Mivel a telefon hardveres specifikációja sem lebecsülendő, a hivatalos megjelenés nyilván többek érdeklődését felkeltette, számukra pedig mindenképpen kedvező hír, hogy Romániában már szintén elérhető ez a változat, igaz a név időközben megváltozott, a szomszédban ugyanis az Allview márkanév alatt jelent meg a fejlesztés.

Az X2 Xtreme hardveres listáját illetően ugyanazt kínálja, ami egy 6 hüvelykes, 1440 x 2560 pixel felbontást támogató kijelzőt, a 64 bites, 2 GHz-en futó nyolcmagos MediaTek MT6795 chipet, az IMG G620 grafikus vezérlőt, 3 GB RAM-ot, valamint egy alapesetben 64 GB-os, ám microSD révén tovább bővíthető belső tárolót jelent. Ehhez egy 23 megapixeles hátoldali és egy 8 megapixeles előlapi kamera, egy 3500 mAh-s akkumulátor, 9,6 mm-es vastagság, valamint az Android 5.0 társul, így a lista gyakorlatilag teljesnek tekinthető.

A megjelenés augusztus 15-én esedékes, bár erre Kínában valószínűleg jóval hamarabb sort kerítenek - az ár 554 dollárnak felel meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!