Gyurkity Péter

Kiszivárogtak a Galaxy Note 4 részletei

A hamarosan bemutatkozó okostelefon két változatban jelenik meg, kellemes jellemzőkkel.

Az elmúlt hetekben több alkalommal is írtunk a Samsung Galaxy Note 4 közeljövőben esedékes bemutatkozásáról. A készülék kiemelt szerepet kaphat, hiszen zászlóshajóként jelenik majd meg, ezt pedig alátámasztja a most kiszivárgott lista, valamint az első benchmark eredmény, amely szintén kifejezetten erős összetételre utal.

Az AnTuTu oldalán felbukkant bejegyzés szerint - ahogy azt várni lehetett - a Note 4 két eltérő változatban jelenik meg. A nyugati piacokra szánt példány az SM-N910S jelölést kapta, ez az Android 4.4.3 mellett egy Qualcomm Snapdragon 805 chippel érkezik, amely négymagos kiszerelést, illetve 2,5 GHz-es órajelet jelent. Ez az Adreno 420 grafikus vezérlővel társul, amely az Adreno 330-hoz képest 40 százalékkal nagyobb teljesítményt kínál, bár ez majd a mindennapi használat során igazolódhat csak be. Az Ázsiában megjelenő okostelefonok viszont a Samsung saját Exynos processzorát kapják meg, nyolcmagos kiszerelésben, 1,3 GHz-es órajelen, az ARM Mali-T760 grafikus vezérlővel.

Érdekesség, hogy az előlapi kamera 3,68 megapixeles lesz, ez ugyanis pontosan 1440p felbontású képeket készít majd, amely megegyezik az érintőképernyő által támogatott felbontással, vagyis a Quad HD (2560 x 1440 pixel) szintén fontos szerepet kap majd a készülék ismertetésekor. A hátoldalon egy 16 megapixeles kamera kapott helyet, a teljes listán emellett 3 GB RAM, valamint egy 32 GB-os belső tároló szerepel még.

A Galaxy Note 4 hivatalos bemutatójára nem kell sokat várnunk, bár pontos dátumot a cég egyelőre nem szolgáltatott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!