MTI

Tíz háznál lopták az áramot Tiszaburán

A rendőrök és a területi áramszolgáltató cég képviselői tíz lakóháznál vettek észre áramlopást a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tiszaburán - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

Szabó Zita tájékoztatása szerint a Készenléti Rendőrség járőrei és a Tiszafüredi Rendőrkapitányság rendőrei területi áramszolgáltató munkatársaival csütörtökön tartottak összehangolt ellenőrzést a Tisza-menti településen, hogy kiszűrjék az áramtolvajokat. Tíz épületnél találtak jogtalan és szabálytalan áramvételezést. A lopással okozott kár megállapítása folyamatban van. Az áramszolgáltató munkatársai az illegális áramfelhasználást megszüntették. A Tiszafüredi Rendőrkapitányság eljárást indított a jogsértőkkel szemben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dzsagon #5
    Mindenki úgy lop ahogy tud. Lásd Orbán és bandája nem áramot lop, hanem erőművet.
  • god25 #4
    Aaaz nemlehet. A tezsvíreink a földön találták a lelógó kábeleket és csak a helyikre kötötték ezzel is segítve szomszídaik életit.
  • Cefet #3
    Like for your like! :)
  • wwenigma #2
    Like. :)
  • Lack #1
    Csak tíznél? Mi történt velük, betegek? Az a tetves cigánytelep fényárban szokott úszni esténként. Én meg nézegetem a villanyszámlán a számlarészletezőt, ahol 20 fajta baromságot sorolnak fel, amit a retkes férgek miatt kell fizetni akik az áramot lopják pofátlanul ahelyett, hogy hazatakarodnának Indiába. De javasolnám a villamosszékes kivégzést a helyszínen. Miért kell finomkodni, feldugni a seggükbe az áramot és kész a sültcigány. Ja meg a sok fajvédőt leköltöztetném ezekhez a dögevőkhöz egy pár évre.