SG.hu

Együtt terjeszti a felhőket a Telenor és a Eurocloud Magyarország

Stratégiai együttműködést kötött a Telenor és a EuroCloud Magyarország Egyesület annak érdekében, hogy elősegítsék a felhő alapú szolgáltatások elterjedését a magyarországi vállalkozások körében. A szakmai és kommunikációs célú összefogás keretében az iparág képviselete mellett szakmai rendezvények szervezését is vállalták.

A bejelentés szerint a mobiltársaság és a cloud iparág szereplőit tömörítő szervezet a most kötött együttműködés során arra törekszik, hogy a hazai üzleti élet szereplőit megismertesse az infokommunikációs piac egyik legdinamikusabban fejlődő területével, a felhő alapú informatika és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások előnyeivel. Ennek érdekében a közeljövőben szakmai konferenciákat és képzéseket szerveznek a témával kapcsolatban. Emellett a Telenor és a EuroCloud Magyarország azt is célul tűzte ki, hogy közös platformot teremtsenek a cloud iparág magyar szereplőinek, és képviseljék őket a régióban és a kontinensen.

Az együttműködést Bellák Zoltán, a EuroCloud Magyarország elnöke, valamint a Telenor részéről Takács Zoltán, digitális szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettes és Mike Michel, marketing vezérigazgató-helyettes írták alá. Az együttműködés keretében elsőként egy szakmai workshopra kerül sor április folyamán a Telenor Házban. A Telenor cloud meetup résztvevői az infokommunikációs szektor neves előadóival és nemzetközi informatikai kiállítókkal találkozhatnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!