SG.hu

Okos funkciók az Oral-B fogkeféjében

A most bemutatott Oral-B PC 7000 Black, az Oral-B portfóliójának legstílusosabb darabja, mely a szájápolást egy teljesen új szintre emeli.

A cég közleménye szerint az Oral-B PC 7000 BLACK egy magas technológiájú, egyedülálló tervezésű fogkefe, amely a letisztult, karcsú markolatot mély, fekete színnel ötvözi, ezzel új stílust és eleganciát adva a mindennapos szájápolásnak. Más, manuális fogkeféktől eltérően, az Oral-B PC 7000 BLACK egyedülálló 3D technológiájának köszönhetően egyszerre végez rezgő, forgó és pulzáló mozgást. Ez a megoldás segíti a még alaposabb tisztítást és az egyedi igények kielégítését. A különleges dizájn és a fejlett technológia le fogja nyűgözni még a legmagasabb elvárásúakat is.

A sajtóanyag szerint a percenként 40 000 pulzáló és 8 800 forgó mozgást végző fogkefe akár kétszer annyi lepedék eltávolítására is képes, mint a manuális fogkefék. Ez az hatékonyság a fogkefefejen található sörték munkájának köszönhető, melyek rezgő, forgó és pulzáló mozgásukkal minden fogat, egyenként képesek megtisztítani a tökéletesen és professzionálisan tisztított fogak érzését nyújtva ezzel. Az alapvető tisztítási módok mellett, mint például a mélytisztítás, fehérítés, masszázs és érzékeny ápolás, az elektromos fogkefe most nyelvtisztító funkcióval is bír.

A cég szerint a mélyfekete markolat ezüst részletekkel egy elegáns sportautó benyomását kelti. Ezt az érzést csak tovább fokozza az intenzív kék világítás, mely a fogkefe töltöttségi szintjét jelzi és figyelmeztet túlzottan erős fogmosás esetén. A vezeték nélküli Smart Guide rendszer segít abban, hogy a száj minden részét alaposan, finoman és megfelelő módon megtisztítsuk a fogorvosok által ajánlott 2 perc alatt. Azok, akik az Oral-B Smart Guide-ot használják, ötször nagyobb valószínűséggel mossák fogukat naponta kétszer két percig, valamint 10-ből 9 esetben csökken a túlzottan erős fogmosás jelensége az erre hajlamosak körében. A fogkefe a prémium utazótokkal és a könyvszerűen nyitható, modern és elegáns dizájnú csomagolással válik teljessé.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Narxis #2
    Azért a 300 forintos fogkefe nem olyan jó minőségű. 2-3 mosás után széthullik a kefe része.
  • Ender Wiggin #1
    akit megtanítanak helyesen fogatmosni, az a 300 forintos fogkefével is hatékonyan tudja tisztítani a fogait...