Gyurkity Péter

Galaxy S5 és Galaxy Mega Plus részletek

Már a Samsung oldalán is felbukkant az új zászlóshajó típusa, ezt egy további fejlesztés egészíti ki.

A jól értesültek szinte biztosra veszik, hogy a Samsung a Galaxy S5 hivatalos bemutatására készül az Unpacked 5 névre keresztelt sajtótájékoztatón, erre pedig még a hónap vége előtt sor kerül majd. Most újabb részletek bukkantak fel a világhálón, bár a legtöbb részletet illetően még nincs egyetértés.

Egyszerre jelent meg a készülék neve két fontos hivatalos oldalon, pontosabban két, egymásra nagyon hasonlító típusjelzést találtak meg szemfüles internetezők. A T-Mobile USA például (legalábbis a Samsung mobil lapján látható adatok szerint) az SM-G900T változatot kapja majd meg, amely a lista alapján 1080p felbontást támogat. Ez nagyon hasonlít az AT&T esetében látott SM-G900A típusra, míg a szintén amerikai Sprint oldalán az SM-G900P lelhető fel, megerősítve annak létezését. Az itt látható profilban szintén 1080p felbontást sorolnak fel, ezt LTE-elérés, valamint egy 13 és egy 2 megapixeles kamera egészíti ki.


Maga a Samsung időközben egy újabb teaser képet tett közzé az Unpacked 5 eseményről, amelyen ezúttal már lapos ikonok is láthatók. Többen úgy vélik, hogy ez a TouchWiz kezelőfelület módosítására utal, vagyis a soron következő verzió már ilyen lapos ikonokkal jelenhet meg, követve a gyártók körében megfigyelhető trendet. Januárban már szivárgott ki ezen új verziót ábrázoló kép, vagyis a frissítés mindenféleképpen jön, ám hivatalos információ egyelőre itt sem áll rendelkezésünkre.

A gyártó eközben módosította a Galaxy Mega 5.8 okostelefont, az új változat pedig a Galaxy Mega Plus nevet kapta. Mindössze egy eltérést fedezhetünk fel az eredeti példányhoz képest, ez pedig az új, 1,2 GHz-en futó négymagos chip, amely az 1,4 GHz-es ikermagos elődöt váltja fel. A megjelenés az első körben Kínában esedékes, azt nem tudni, hogy a többi régióban is bemutatkozik-e majd az új változat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • caius marius #4
    A Samsung meg inkább a 4.3 frissítést hozhatná már rendbe. Hazavágta az S3 és a Note2-em is. Hogy kapnák be...
  • caius marius #3
    Sehogy, de azért a kurvaannyátazorbánnak!
  • Dynamic #2
    igazamvanvagyig:
    Ki a francot érdekel? Hogy jön ez ide?
  • igazamvanvagyig #1
    http://www.youtube.com/watch?v=u6xxFSXQTF0

    Terjesszétek !!!