SG.hu

Már elérhető az európai választások honlapja

Elkészült az EP új honlapja, ahol a 2014. május 22-25 közötti európai választásokról tájékozódhatnak az internetezők. A friss hírek mellett sajtódosszié, valamint az EU tagállamait és az európai politikai pártokat bemutató infografikák is helyet kapnak az oldalon.

A honlapon hírek, sajtóközlemények, képgalériák, infografikák, illetve az EP tájékoztatási kampányának háttéranyagai várják a látogatókat. Az uniós tagállamokat bemutató interaktív infografika pontos képet ad az országok gazdasági, foglalkoztatási, oktatási, környezetvédelmi, energetikai és társadalmi helyzetéről. Egy másik infografika az európai politikai pártokat mutatja be, amelyek fontos szerepet játszanak majd a kampány során. A sajtódosszié az elmúlt évek legfontosabb európai parlamenti döntéseit foglalja össze, háttéranyagokkal. A honlapon helyet kap az EP Newshub is, ahol a legfrissebb parlamenti híreket, véleményeket követhetik figyelemmel az internetezők.

A 2014. évi európai választások nagy szerepet kapnak majd az Európai Parlament különböző közösségi oldalain is, ahol az #EP2014 hashtaggel lehet rákeresni a választási anyagokra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!