Gyurkity Péter

Samsung Galaxy Note 3 Lite és HTC M8

A Samsung egy újabb lefelé módosított példányt mutatna be a nagyközönség előtt, míg a HTC az One okostelefon utódával készül, amely 2014 elején futna be.

Távol-keleti források adtak hírt elsőként a Samsung újabb változatának közelgő megjelenéséről, amelyben a korábban piacra dobott példányok egyértelmű sikere játszik főszerepet. A cég ebből kiindulva arra számít, hogy újabb népszerű megoldást rajtoltathat el. Ahogy az a címből is rögtön kiderül, ezúttal a Galaxy Note 3 Lite okostelefonról van szó, amely a nemrég bemutatkozott méretes phablet némileg kisebb változataként jelenne meg. A dél-koreai gyártó a Galaxy Trend Lite és a Galaxy Fame Lite esetében is pozitív eredményt könyvelhetett el, ez pedig arra buzdította őket, hogy a szintén népszerű Note 3 kisebb változatát is piacra dobják. Erre 2014 első negyedében kerülne sor, a készülék pedig 5,5 és 5,7 hüvelyk közötti kijelzővel, egy némileg lassabb processzorral, valamint szerényebb jellemzőkkel bíró kamerával jelenne meg.

A HTC szintén készül egy új fejlesztéssel, amely azonban már egyértelműen a zászlóshajó szerepét kapná. Ez természetesen azt jelenti, hogy a viszonylag sikeres One okostelefon közvetlen utódát ismerhetjük majd meg benne, ám mivel a cég egyelőre mélyen hallgat a részletekről, ezúttal egy külső (és egyben meglepő) forrás adott hírt a közelgő megjelenésről. A cég Nokia elleni jogi küzdelmében ítéletet hozó bíró árulta el ugyanis a hozzávetőleges megjelenési dátumot, amely február vagy március lesz, vagyis itt sem vagyunk már messze az új generáció bemutatkozásától.

Az új példány egyelőre csak az M8 kódnév alatt szerepel a híradásokban, a cég később nevezi majd meg a készüléket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!