SG.hu

Kiváló céges honlapokat díjazott a Budapest Bank

A vállalkozások piacszerzésének, a vevőkörük bővítésének egyre fontosabb eszköze a honlap, hiszen egyre nő azok száma, akik interneten tájékozódnak, illetve vásárolnak. A jó weboldal kitörési lehetőséget nyújt a stagnálásból, a versenyképesség megőrzésének egyik záloga. A Budapest Bank "Üzleti siker honlappal" -pályázatával azokat a kis cégeket kereste, amelyek hatékonyan használják ki az online térben rejlő lehetőséget. A decemberi eredményhirdetésen egy telekocsi szolgáltatást nyújtó és egy LED-es fényforrásokat értékesítő weboldal kapta a díjakat.

Több mint száz, a legkülönfélébb területen működő vállalkozás pályázott a bank "Üzleti siker honlappal"-díjára. A pályázatokat értékelő szakmai zsűri* többek között a weboldalak logikus felépítését, átláthatóságát és egyszerűen kezelhetőségét értékelte, valamint azokat a szolgáltatásokat és tartalmakat, amelyek megkönnyítik az online tájékozódást és a vásárlást -azaz hatékonyan járulnak hozzá az üzletmenethez.

A zsűri értékelése alapján a díj nyertese a www.lednagyker.hu oldal lett, amely nemcsak termékeivel, de a honlapján elérhető energia-megtakarítás kalkulátorával is a villamosenergia-használat csökkentését segíti elő. Geszti Péter, az OKEGO kreatív igazgatója, a pályázatokat értékelő grémium tagja szerint: "Ez a honlap jól kezelhető, transzparens és esztétikus. Nemcsak kedvet csinál a felhasználónak, de bizalmat is kelt. Egyformán használható vállalati és lakossági ügyfelek számára, tömören informatív és kellően interaktív. Ideálisan köti össze a kellemest a hasznossal."

A zsűri emellett tíz honlapot közönségszavazásra bocsátott, amelynek nyertese - a több mint 6300 szavazat közel 70%-át bezsebelő - www.oszkar.com lett. A 2007 vége óta működő Online Személyfuvar Közvetítő Rendszer, nevéből adódóan igen hasznos tevékenységet lát el: az utazni vágyók fuvart, az unatkozó autósok pedig útitársat találhatnak a felületen, amelynek már 80 000 regisztrált felhasználója van. A Budapest Bank a díjjal nemcsak a legjobbakat akarta elismerni, hanem a jó példák megosztásával más vállalkozások hatékony működését is szeretné segíteni. A pénzintézet más kezdeményezésekkel is ösztönzi, és támogatja a mikrovállalkozásokat, hogy használják ki az online jelenlétben rejlő lehetőségeket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!