Gyurkity Péter

Nokia Lumia 1320 és Samsung Galaxy S Duos 2

A Nokia videóban mutatta be hamarosan megjelenő méretes fejlesztését, míg a Samsung a Galaxy S Duos okostelefon második változatát dobná piacra, az első körben régiónkon kívül.

A finn gyártó ugyan már korábban sort kerített a Lumia 1320 hivatalos bejelentésére, a készülékből eddig nem sokat láthattunk. Most végre egy részletes videót tekinthetünk meg az újdonságról, amely méretes kijelzővel és szerény jellemzőkkel hódítana a vásárlók körében.


A 6 hüvelykes készüléket minden szögből közelebbről is szemügyre vehetjük, mégpedig eltérő színekben, hiszen látunk itt narancs, fehér, fekete, illetve citromsárga példányt is. Azt már korábban megtudtuk, hogy egy 1,7 GHz-en futó ikermagos Snapdragon chip fut a burkolat alatt, ehhez pedig 1 GB RAM, 8 GB-os belső tároló, valamint microSD, 768 x 1280 pixeles felbontás, egy 5 megapixeles hátoldali kamera, valamint HD-minőségű videórögzítés társul. A megjelenésre először Délkelet-Ázsiában kerül majd sor, 2014 elején, ezt követi majd a nemzetközi rajt.

A Samsung már jóval korábban piacra dobta a két SIM-kártyát befogadó Galaxy S Duos okostelefont, amely egyébként tudásban valahol az eredeti S és az S II között helyezkedik el. Ez a változat természetesen a sokat utazóknak és az olcsóbb ajánlatokat keresőknek jön jól, ezért is bizonyult különösen népszerűnek Ázsiában és Latin-Amerikában, most azonban a cég indiai oldalán felbukkant a második példány is, amely érdekes módon alig néhány helyen hoz magával változást.


Samsung Galaxy S Duos 2

Maradt például a kijelző mérete és a támogatott felbontás, mint ahogy a RAM, a belső tároló, a két kamera, valamint az akkumulátor is változatlan. Kapunk viszont egy némileg erősebb, 1,2 GHz-es chipet, valamint HSPA+ elérést, amely nyilván segítségünkre lesz a gyorsabb fel- és letöltésben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!