SG.hu

Profi portált kap a brit egészségügyi rendszer

A Harris Corporationt választották ki arra, hogy klinikai portál megoldásokat biztosítson az Egyesült Királyság Nemzeti Egészségügyi Szolgálatának (National Health Service [NHS]) égisze alatt, illetve a szélesebb értelemben vett állami szektor keretei közt működő, egészségügyi és szociális ellátást biztosító szervezetek számára.

A Harris összekapcsolja klinikai integrációs platformját a BT infrastruktúrájával és építőelemeivel annak érdekében, hogy jobb interoperabilitás jöhessen létre az NHS egészségügyi és szociális ellátó szervezetei között. Ez az integrált megoldás lehetővé teszi az ellátó szervezetek és a betegek számára, hogy hozzáférjenek a meglévő rendszerekben tárolt információkhoz, melyek segítségével optimalizálható a betegellátás, és ugyanakkor mérsékelhetők a költségek.

"Az Egyesült Királyságban a betegek és az ellátók egyaránt számos kihívással szembesülnek a különböző egészségügyi és szociális ellátó rendszerek közti adatátvitel, adatmegosztás során" - magyarázta Dr. Vishal Agrawal, a Harris Healthcare Solutions elnöke. "Cégünk klinikai integrációs platformja és a BT által biztosított megoldások összekapcsolása hozzájárul az egészségügyi és szociális ellátási informatikai rendszerek közti interoperabilitás megvalósulásához, az NHS ellátórendszere minden szintjének, azaz a betegek teljes ellátási útjának lefedéséhez."

A Harris testre szabható, könnyen kezelhető, modern biztonsági megoldásokkal védett internetes portálokat egyesítő klinikai integrációs platformja révén a betegek és az ellátók egyetlen ponton keresztül férhetnek hozzá a számukra szükséges összes információhoz. A platform beutalókezelési komponense nyomon követi a beteg ellátásának teljes folyamát, magas szintű védelmi funkciókkal rendelkező üzenetközvetítő modulja pedig lehetővé teszi, hogy a felhasználók biztonságosan küldhessenek és kaphassanak elektronikus egészségügyi adatokat tartalmazó üzeneteket.

A klinikai alkalmazások összekapcsolhatósága, együttműködése és az intelligens technológiák terén vezető szerepet játszó Harris az interoperabilitást biztosító megoldások teljes skáláját biztosítja, ideértve az informatikai infrastruktúrát és eszközkezelést, a klinikai munkafolyamatokat és analitikát, az egészségügyi információk cseréjét és a képalkotó eljárásokat. A Harris megoldásai gondoskodnak arról, hogy a megfelelő információ biztonságosan jusson el az ellátás helyére a megfelelő személyhez, az adatok titkosságának megőrzésével, a megfelelő időben, a megfelelő eszköz segítségével, miáltal javul az egészségügyi ellátás minősége, az adatbiztonság, a hatékonyság és az eredményesség, és csökkennek a kapcsolódó költségek. Beállításainak megváltoztatásához, vagy a leiratkozáshoz kattintson ide: http://ots.mti.hu/pages/newsletter.aspx

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!