Szekeres Viktor

Woody Allen olykor még Supermant is leveri

Lengyelországban nagy lehet Woody Allen imádata hiszen a veterán rendező legújabb filmje több bevételt termelt, mint az új Superman-mozi, márpedig ez hatalmas bravúrnak számít, s más országban ilyesmire nem is volt példa.

Az acélember ugyan nem lett olyan sikeres, mint ahogy azt a Warner Bros. remélte, de még így is a legsikeresebb filmek közé tartozik a film. A 225 millióba kerülő reboot Amerikában 291 millió dollár bevételt termelt, a világ többi részén pedig 372 milliót. Ez mindenképpen magasabb, mint a Superman visszatér esetében, mely hazájában 200, a világ többi részén pedig 191 millió dollárig jutott el 270 milliós költségvetése ellenére.

Voltak országok, ahol jobban szerepelt Az acélember, máshol kevésbé jól - nálunk például kifejezetten nem érdekelte a közönséget. Azonban Lengyelországban megdöbbentő eredményeket produkált, ugyanis átszámítva összességében 1,2 millió dollár bevételt hozott a film, mely nem szörnyű eredmény, azonban Woody Allen legújabb rendezése, a Blue Jasmine három hét alatt átszámítva 1,6 millió dollárig jutott el - ilyen bravúr, hogy Allen filmje verje az új Supermant, más országban nem volt példa.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!