Szekeres Viktor

A magyarokat még mindig nem érdekli Denzel Washington

Újabb Denzel Washington-film a magyar mozikban, újabb viszonylag közepes teljesítmény. Míg a színész filmjei Amerikában az egyik legbiztosabb bevételi forrásnak számítanak, addig itthon valamiért nem mozgatnak meg túl sok nézőt.

Amerikában a filmjei bevétele szempontjából az egyik legjobban teljesítő színésznek Denzel Washington számít, hiszen hosszú évek óta biztosra lehet venni, hogy ha valaminek ő a főszereplője, akkor az legalább 20 millió dolláros nyitóhétvégét fog produkálni. Azonban itthon hiába számít ugyancsak ismertnek és talán kedveltnek is a színész, filmjei bevételében mindez valamiért nem mutatkozik meg.

A hétvégén 38 moziban bemutatott 2 kaliber még úgy is csak 17 751 nézőt érdekelt, hogy Washington kapott maga mellé egy másik sztárt, Mark Wahlberget - ez a teljesítmény meglepetésre csak a hétvégi magyar mozis nézettségi toplista harmadik helyére volt elegendő a Hajsza a győzelemért, valamint a Családi üzelmek mögött. Persze minden csak nézőpont kérdése, hiszen az is tény, hogy Denzel Washingtonnak 5 éve nem volt ilyen jól kezdő filmje, hiszen korábban a Kényszerleszállás, a Védhetetlen vagy a Száguldó bomba is csak 10-12 ezer nézőt mozgatott meg a premier hétvégéjén.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • STREEX #3
    Tegnap néztem meg a Mammutban. Nem viccelek, én voltam az egyetlen ember a teremben! XD
  • StoneCold7 #2
    Itt ahol az olyan szarok virágoznak, mint az éjjel nappal budapest meg a BK? Az olyan filmek ahol nem robban fel min. a fél világ itt a kutyát sem érdekli a mozikban...
  • Wittgen #1
    Jó film a 2 Guns, csak ajánlani tudom. Hajaz a Halálos fegyver szériára hangulatban.