Szekeres Viktor

Ilyen sokan rég néztek itthon feliratos filmet

Nem az új akciókomédia érdekelte hétvégén a magyar moziba járó közönséget, hanem egy autóversenyes film, melyet egy héttel az amerikai premier előtt mutattak be. Ráadásul feliratosan, ami úgy tűnik, nem zavarta a közönséget.

Itthon a hétvégén került bemutatásra Denzel Washington és Mark Wahlberg akciókomédiája, a 2 kaliber, valamint a Hajsza a győzelemért című, pár évtizeddel korábban játszódó autóversenyes film. S meglepetésre a két premier összecsapásából a Ron Howard által rendezett utóbbi került ki győztesen. Az eredetiben Rush címre hallgató Forma-1-es mozi 22 710 nézőt érdekel, amivel megszerezte a hétvégi magyar mozis toplista első helyét, megelőzve a múlt hétvégi eredményét szinte pontosan reprodukáló Családi üzelmeket (21 359 néző), mely így már majdnem 175 ezer nézőnél jár, amivel rajta lehet az év tíz legsikeresebb filmjének listáján itthon.

A Hajsza a győzelemért jónak mondható kezdése azért is kiemelendő, mert nem egy 3D-vel felturbózott filmről van, ráadásul a Pro Videó "csak" 32 moziban kezdte el játszani, miközben egyes filmek még mindig 50 vásznon láthatóak itthon. Sőt, a film a hazai feliratos premierek között idén egyenesen a legnézettebb és legsikeresebb volt, bár azt nem szabad elfelejteni, hogy a legnagyobb bemutatók már mind szinkronosak a magyar mozikban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • jeti00 #1
    a bűn éjszakája és feliratosan ment (legalábbis felénk :D)
    rászokhatnának, hogy mindent adjanak felirattal vagy eredeti hanggal, mert meglepően sokan tudnak olvasni, sőt még az angolt is megértik :)