Szekeres Viktor

Végre itthon is a Mortal Kombat-animációs sorozat

Végre láthatjuk, hogy milyen tévésorozat készült a gyerekek számára a Mortal Kombat című videójátékból. Természetesen az animációs széria jóval kevésbé lesz erőszakos, mint a játékok vagy a filmek.

Magyarországon is bemutatásra a kerül a Mortal Kombathoz készített animációs sorozat, a Mortal Kombat: Defenders of the Realm, mely itthon október harmadikától Mortal Kombat: A birodalom védelmezői címmel lesz látható a VIASAT6 műsorán. A sugárzási időpontok hétköznaponként 16:35-től lesznek, valamint szombaton 15:40-től és vasárnap 14:45-től.


Az 1996-ban készült, Amerikán kívül inkább Mortal Kombat: The Animated Series címen futó sorozat a Mortal Kombat 3 című játékon alapul, valamint annak kiegészítőin, miközben a második epizód néhány elemét is átveszi. A történet szempontjából az első Mortal Kombat-film afféle alternatív folytatásáról van szó. Annak idején mindössze 1 évad, 13 epizód készült el belőle, s érdekessége, hogy Amerikában a Street Fighterből készült animációs sorozattal párban futott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Dynamic #1
    Hijj, de kurva ciki.