Szekeres Viktor

Női szuperhőssel folytatná a Marvel

Elektra óta nem volt olyan női szuperhőse a Marvelnek, aki saját filmet kapott volna. De úgy tűnik, hogy a jövőben még akár erre is sor kerülhet.

Évről-évre növekszik a Marvel mozis univerzuma, azonban hiába nő a szuperhősök száma, a Marvel Studios még mindig adós egy női főszereplős szuperhős filmmel. Korábban persze láttunk a szuperhősöket a gyengébb nem köreiből, bár sem az Elektra, sem a Macskanő nem volt sikeres, de mostanában a nők inkább mellékszerepre vannak kárhoztatva.

Louis D'Esposito, a Marvel Studios egyik producere elismerte, hogy valóban hiányzik kínálatukból a női főszereplős film, bár kiemelte, hogy alkotásaik így sem szűkölködnek erős női karakterekben, elég csak Fekete Özvegyre gondolni, Peggy Carterre vagy Pepper Pottsra. A producer elmondta, hogy ugyan valószínűleg még beletelhet pár évbe, de lehet számítani egy női szuperhősre, bár lehet, hogy csak egy önálló film erejéig. Mindez leginkább azért okoz nehézséget, mert a stúdió évi két filmet készít, s nem egyszerű ebbe a szűk menetrendbe bepréselni egy új alkotást.

S hogy ki lehetne ez a szuperhős? Nos, a Comic Conon D'Esposito utalást tett egy esetleges Carol Danvers-központú filmre. (Danvers a képregényekben Ms. Marvel, bár a producer Captain Marvelként beszélt róla.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #1
    She-Hulkot a nepnek :D Abbol 1 menetben leforgathato a porno verzio is :D