Szekeres Viktor

Fura előzetest kapott az év legkülönlegesebb scifije

Az eddigi vélemények alapján az év egyik legfurcsább filmélményében lehet része annak, aki megnézi az Under The Skint, melynek megérkezett az első előzetese.

Megérkezett Jonathan Glazer sokak által várt új filmjének, az Under The Skinnek az első előzetese, mely... meglehetősen zavarba ejtő, épp úgy, mint a film koncepciója. A Michael Faber regénye alapján készült filmet, melynek főszereplője Scarlett Johansson, minap, a Velencében megrendezésre került nemzetközi filmfesztiválon mutatták be.


A film története szerint a színésznő egy földönkívülit alakít, aki egy szép nő alakját veszi fel, miközben szexualitása segítségével prédára vadászik. A film érdekessége, hogy szinte teljes egészében az idegen lény nézőpontjából mutatja meg az eseményeket, ráadásul úgy, hogy a jeleneteket nem színészek, hanem valódi emberek közreműködésével vették fel, rejtett kamerákkal. ** ** Az annak idején remek videóklipeket készítő Glazernek az Under The Skin lesz a harmadik filmje, első két munkája a Szexi dög és a Születés volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #1
    És ki játssza a szép nőt? Johansson? Ne röhögtessenek már.