Szekeres Viktor

Kikerült a netre a Vasember 3 őszinte előzetese

A Vasember 3 remek példája annak, hogy nem kell egy filmnek túl jónak lennie, hogy hatalmas sikert arasson, ehhez bőven elég a "jóság" ígérete. Nem is volt nehéz kifigurázni a mozit.

A Screenjunkies "őszinte előzetesek"-sorozatának következő felvonása a Vasember harmadik részét vesézi ki. Azt a filmet, mely idén a legtöbb embert érdekelte a mozikban, ami első pillantásra hatalmas meglepetésnek tűnik, hiszen a sorozatok általában nem a harmadik epizódjukkal érnek el a csúcsra. Az 1,2 milliárdos összbevétel természetesen nem az első két rész érdemes, hanem a rettenetesen sikeres A bosszúállók hozadéka, hiszen sok új néző volt kíváncsi Tony Stark karakterének saját filmjére.


A Vasember 3 olyan lett, amilyen, viszonylag feledhető, fogyasztói blockbuster, s a fenti videó készítőinek meglehetősen egyszerű dolga volt, hiszen ez bárkinek ment volna, akinek a figyelmét nem kötötte le egy ideig Hollywood megfilmesített pénzpazarlása. Ekkora siker után természetesen kötelező a negyedik rész, azt azonban még nem tudni, hogy mikor és kivel készülhet el a film - valószínűleg 2017 előtt nem is fogjuk látni. Addig is Vasember karaktere még biztosan fel fog tűnni A bosszúállók 2015-ben bemutatásra kerülő második epizódjában, valamint a harmadik részben is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #10
    Haha..imadom ezeket a trailereket :D Valoban pont akkora balfaszsagok voltak a filmben ahogy mutatjak (beleszarni a Mandarinba, kvadrillio Ironman pancel, ahogy vegtelen harcot folytat par picit atlagfeletti mazsolaval...ez utobbi erosen fajo..azok a pancelok semmi perc alatt 0-ra redukaltak volna a teruletet az epuletek es ottartozkodok szamat figyelembe veve..igazabol szuperhosok sem nagyon alltak volna sokaig ellen ekkora eronek, nemhogy par tobbe-kevesbe sima ember. Az pedig, hogy semmifele vedelem nem volt a hazanak, maga a tomeny vicc, olyan szintu baromsag, hogy hihetetlen)
  • Hedgehunter #9
    Pont olyan szar volt mint ebben a trailerben mondjak...
  • Tower Guard #8
    Hát annyira azért nem kéne szerintem lehúzni. Természetesen az 1. a legjobb, számomra a 3. követi és a 2. a legutolsó színvonalban
  • a_n_d_r_e_w #7
    De, ennyire rossz volt, sot....
  • alien47 #6
    Az 1-2. rész remek volt. a 3. nézhetettlen!
    Hol van a 3. részből Mickey Rourke zseniális alakítása?
    Egy nyamvadt kisgyereket pátyolgat és egy transzvesztita a főgonosz. Síralmas!
  • zetortraktor #5
    Nekem az előzetesből és a véleményekből is úgy tűnt, mintha olyan film lenne, ami inkább csak a konzumidiótáknak jön be. Nem is fecséreltem rá az időt. De ez a Mandarinos poén kifejezetten viccesnek tűnik.
  • Narxis #4
    A Mandarinos csavar a történetben és Tony pánikrohamai tényleg szinte ordítóan baromságoknak tűnnek aztán persze feltűnő volt ez a rengeteg darabjaira hullás és a páncéljain. Szóval jah, nem volt egy nagy szám sajnos.
  • donceleger8 #3
    Szerintem meg egyáltalán nem méltó folytatása volt ez.
    Spoiler-
    Ebben a részben inkább Tony Stark volt a lényeg, mintsem a vasember. Az előző részekben egy szinte elpusztíthatatlan hős volt, most meg darabjaira hullik, ha elüti egy kamion, vagy nekirepül egy rúdnak. Még szerencse hogy nem volt benne, különben vége lenne a sorozatnak. Szóval csapongó volt, kissé bugyuta, már-már bolondos dallamok beli megoldásokkal. Számomra nagy csalódás, főleg a remek bosszúállók után. Remélem a negyedik részben visszatérnek a helyes irányba...
    Spoiler off
  • boyscout #2
    dehogy hozza.. bocs. nem katasztrófa de azért nem egy remekmű sem.
  • mg1992mg #1
    Hát jól lehúztátok a filmet, hadd ne mondjam (komolyan, egy jó szót nem írtatok róla, de hát Szekeres Viktorról beszélünk...). Ennyire azért nem volt rossz, sőt! Méltó darabja a trilógiának (?), és hozza a várt szintet.