Szekeres Viktor

A Trónok harca több színészét is lecserélik

Ilyen vagy olyan okokból két korábbi Trónok harca-karaktert is új színész fog alakítani a jövő tavasszal bemutatásra kerülő negyedik szezonban. A váltásokat nem kommentálta az HBO.

Már jó ideje tart a Trónok harca (Game of Thrones) című fantasy dráma negyedik szezonjának forgatása és szép lassan szállingóznak is a hírek a széria háza tájáról. Ezen hírek többsége a szereposztással kapcsolatos, de valószínűleg itthon nem nagyon izgat fel senkit az, hogy Joseph Gatt vagy Roger Ashton-Griffiths szerepet kapott az új évadban.

Az viszont annál érdekesebb lehet, hogy két színész olyan karaktert fog alakítani, amely már szerepelt korábban, vagyis szereplőcserékre fog sor kerülni. Az egyik csere mondhatni papírforma, hiszen a Tommen Baratheont alakító Callum Wharry helyére Dean-Charles Chapman érkezik - vélhetően azért, mert később fontosabb szerep juthat neki és az új színész alkalmasabbnak tűnik a feladatra. De hasonlóképpen lecserélik a harmadik szezonban nem elhanyagolható szerepet kapó Daario Naharis alakítóját: Ed Skrein helyére Michiel Huisman érkezik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • koschwarz #3
    ööö...pedig most már bármely hasonló magasságú (muhahahaha) színész eljátszhatná...
  • codaco #2
    Remélem Eddard Stark színészét nem cserélik le, már úgy megszoktam. :)
  • bmw #1
    Pedig Ed Skrein jo volt, neki valo szerep....
    De utalom mikor csereberelnek....