Szekeres Viktor

Erre a műsorra költ több száz millió forintot az RTL Klub - itt az előzetes

Az RTL Klub, mivel tavasszal nem folytatta a Csillag születiket és inkább napi sorozatára költött sok pénzt, idén csak egy szuperköltségvetésű valóságshow-val jelentkezik. Ez pedig az X-Faktor.

Vége a várakozásnak, már egy hét sincs hátra az RTL Klub idei legnagyobb durranásának premierjéig, az X-Faktor 4. évadának startjáig. A valóságshow új szezonja szeptember hetedikén, szombaton 20:00-kor startol el a selejtezők (hivatalos elnevezéssel: Válogatás) első adásával, a folytatás sugárzására pedig egy héttel később kerül sor. (Ezt azért kell kiemelnünk, mert az élő adások idején az X-Faktor már heti két epizóddal fog jelentkezni.)


A fenti előzetesből azok számára is kiderülhet, hogy új zsűrivel vág neki a csatorna a negyedik kiadásnak, akik nem szokták követni a tévés híreket. Mint az ismert, tavasszal "távozott" a reality-ből Nagy Feró, ifj. Malek Miklós és Keresztes Ildikó, helyükre pedig érkezett Alföldi Róbert, Tóth Gabi, valamint Szikora Róbert. Az állandóságot a legutóbb mentoráltjával győzelmet arató Geszti Péter képviseli.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #1
    Ilyen hulladekra koltik a penzt ahelyett, hogy valami normalis musort csinalnanak...
    Igaz mindig kellenek uj arcok mivel a regiek lemezeit stb. mar nem veszi a kutya sem... itt is a penzrol van szo semmi masrol...