Szekeres Viktor

Kiderült a Transformers 4 címe?

Lehet, hogy az apokalipszisre utaló alcímmel fog mozikba kerülő június huszonhetedikén a Transformers-széria negyedik epizódja. Bár az is előfordulhat, hogy Transformers: Last Stand lesz.

A Fusible egy érdekes dologra hívta fel a figyelmet Michael Bay új filmjével, a Transformers negyedik részével kapcsolatban, melynek forgatása jelenleg is zajlik, mint azt az időről-időre a netre felkerülő lesivideók is bizonyítják. Kiderült ugyanis, hogy egy domain regisztrációs cég, a MarkMonitor az alábbi honlap-címeket foglalta le: Transformers: Last Stand, Transformers: Apocalypse és Transformers: Future Cast.

Mindez azt jelentheti, hogy a fentiek egyike lesz a negyedik epizód címe. Mindez azért is tűnik valószínűnek, mert korábban a MarkMonitor regisztrálta a Transformers 4 jelenlegi honlapját, valamint 2010-ben a TransformersDarkoftheMoon.com-ot is, melyről később kiderült, hogy a harmadik epizód hivatalos címére utal. Valószínűleg nemsokára hivatalos formában is megtudjuk, hogy milyen címen kell keresnünk jövő év júniusának végén a mozikban Michael Bay filmjét.

Frissítés: A TransformersAgeofExtinction.com cím is regisztrálásra került.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)