Szekeres Viktor

Programigazgatót váltott a TV2

Kiss Péter, a TV2 programigazgatója a csatorna közlése szerint közös megegyezéssel szerződést bontott. Feladatkörét az a Ralf Bartoleit fogja átvenni, aki tavaly nyáron érkezett a TV2-höz.

Kiss Péter, a TV2 programigazgatója távozik a csatornától. Annak ellenére mondhatjuk, hogy derült égből villámcsapásként érkezett a hír, hogy tudtuk, a csatorna több új próbálkozása is kudarcot vallott a szórványos sikerek mellett. Kiss 2003 júniusában csatlakozott az Interaktív Kft-hez felelős szerkesztőként, majd 2004 januárjától a TV2 szappanoperája, a Jóban Rosszban fejlesztésén és felépítésén dolgozott, melynek mintegy 3 évig volt producere. Ezt követően 2007-2009 között, az akkor már a ProSiebenSat1 cégcsoport tulajdonában álló Interaktív Kft. ügyvezetője lett. Kiss Péter 2009 augusztusától töltötte be a TV2-csoport programigazgatói pozícióját

Kiss Péter távozásával a programigazgatóság közvetlen irányítását Ralf Bartoleit COO-ként (Chief Operating Officer) látja el. Ralf Bartoleit, a ProSiebenSat1 tulajdonosi megbízottjaként 2012 júliusában érkezett a TV2-csoporthoz, és COO-ként felügyelte a programigazgatóság, valamint a marketing- és kommunikációs igazgatóság tevékenységét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Laza #1
    Ideje volt már ... nem mintha változna valami, ahhoz mindenkit ki kéne vágni :D