Szekeres Viktor

Új részekkel folytatódik itthon Amerika legnézettebb sorozata

Amerika legnézettebb tévésorozata még mindig az NCIS és a krimi tizedik szezonja két hét múlva folytatódik a TV2-n. Még akkor is, ha itthon már évek óta nem számít a legnézettebbnek.

A TV2 szeptember második hetében indítja be nagyüzemét, ekkor kezd a csatorna több sorozata és produkciója is, vagyis akár azt is mondhatná, hogy ekkor indul náluk az őszi idény. A két legnagyobb visszatérő természetesen az NCIS és az NCIS: Los Angeles lesz - előbbinek a tizedik szezonja fog folytatódni, utóbbinak pedig a negyedik.

Ezen a héten kedden az éjszakai sávban folytatja a csatorna Tom Selleck és Donnie Wahlberg krimisorozatát, a Zsaruvért (Blue Bloods), valamint elindítja A búra alatt (Under The Dome) című scifit is, melynek regényverzióját Stephen King jegyzi. A csatorna ezek mellett még szeptember hatodikán, pénteken éjszaka útjának indítja a Briliáns elmék című jogi sorozatot, mely Amerikában Suits néven látható és jelenleg a harmadik évadát tapossa.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lalakov #1
    A Blue Bloods-nak miért kell éjszakai sávban mennie? Semmivel sem erőszakosabb más sorozatoknál. Csak a nézettség miatt féltem, nehogy lekerüljön. Számomra a most bemutatásra kerülő évadjuk volt a második legjobb sorozat az elmúlt szezonban.