Szekeres Viktor

Véget ért az egyik legprímább tévésorozat

Nem lesz negyedik szezonja a Luthernek. A BBC zseniális sorozata, ha minden jól alakul, azért még kaphat egy hattyúdalt, mégpedig egy mozifilm formájában.

A Luther című sötét krimisorozat készítője, Neil Cross egy interjúban elmondta, hogy nem fog több epizód készülni a kivételesen jó szériából. Cross mindezt a négy epizódból álló 3. évad sugárzását követően találta mondani, s elsődleges okként azt hozta fel, hogy Idris Elba egyre népszerűbb és keresettebb, így a mozifilmek miatt nincs sok ideje a tévézésre. (A színészt tavaly a Prometheusban láthattuk, idén pedig a Tűzgyűrűben szerepelt, de benne lesz a Thor: Sötét világban és a Mandela: Long Walk to Freedomban is.)

Persze mindez nem jelenti azt, hogy többször ne látnánk viszont Luthert, hiszen Cross már korábban is tervezett egy mozifilmet főhősével. Reményei szerint ez meg is fog valósulni, s már dolgozik is a forgatókönyvön, de egyelőre még nincs gyártója a tervnek. Arról azonban nem tudni, hogy miről szólna a film. Egyes pletykák szerint nem lezárása lenne a sorozatnak, hanem előzményként szolgálna.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #1
    Fene egye meg, egyik kedvencem ez a sorozat.